top of page
  • Sandijs

Kāpēc izvēlēties ūdeni stikla pudelēs?



Nav noslēpums, ka stikls, atšķirībā no tik populārās plastmasas, ir videi draudzīgs materiāls. Lai gan daļa cilvēku izvēlētos iegādāties ūdeni stikla pudelēs vides apsvērumu dēļ, stikla pudelēm ir arī citas priekšrocības.


Dzert pietiekoši daudz ūdens ir viena no labākajām lietām, ko varam darīt savas veselības labā. Stikla pudeles ne tikai palīdz saglabāt ūdenī esošās minerālvielas, bet arī nodrošina to, ka ūdens ilgāk paliek svaigs un veselībai drošs.


Tad nu sīkāk par to, kāpēc radušies šādi uzskati un citām stikla pudeļu priekšrocībām.


Stikls uztur savu temperatūru daudz efektīvāk nekā plastmasa


Neraugoties uz to vai stikla pudele atrodas siltos vai vēsos apstākļos, tā var relatīvi labi pieturēties pie savas temperatūras. Tas arī ir galvenais iemesls, kas nodrošina to, ka ūdenī neveidosies un neuzkrāsies garšas un krāsas no pašas pudeles. Tāpat arī no stikla var droši dzert karstos dzērienus.


Stikla pudeles var izmantot atkārtoti


Stikla pudeles būs daudz vieglāk izmantot atkārtoti. Tās ir viegli uzturēt tīras, un joprojām izskatīsies kā jaunas pat pēc simtiem mazgāšanas reižu. Pietam, tās būs droši mazgāt arī trauku mazgājamā mašīnā.


Ūdens no stikla pudelēm garšos labāk


Atšķirībā no plastmasas pudelēm, stikla pudelēm netiek klāt smakas. Tāpēc ir lielāka iespēja, ka ūdens garšos labāk.


Bieži vien ūdenim no plastmasas un metāla pudelēm ir ķīmiska vai metāliska piegarša. Izmantojot šīs pudeles atkārtoti, mēdz gadīties, ka tās uzsūkušas garšu arī no iepriekšējā dzēriena. Taču dzerot no stikla pudelēm, nekādas piegaršas nebūs.


Ūdens stikla pudelēs būs drošāks veselībai


Stikla pudeles uztur filtrētu ūdeni tīru un svaigu bez piesārņojuma riska. Stikls ir gatavots no dabīgiem materiāliem. Līdz ar to, nav nekādu veselības draudu no tā, ka ķimikālijas varētu iekļūt šķidrumā, ja pudele ir sakarsusi. Stikls ir lieliski norobežojošs materiāls, tāpēc ja vien to neatļauj korķis, tad pudelē esošo ūdeni nebūtu iespējams ķīmiski piesārņot.


Ūdens var glabāties svaigs mūžīgi


Ūdens stikla pudelē, ar kārtīgi aizgrieztu pudeles korķi var svaigs glabāties gadiem ilgi. Ūdens nevar sabojāties, ja vien tam nav tikušai klāt mikrobi un baktērijas.


Vai tu jau esi izvēlējies par labu stikla pudelēm? Lieliski! Mūsdienās stikla pudeles ir atrodamas lielā dizainu daudzveidībā. Pat ja tu aizraujies ar sportu un meklē viegli pārnēsājamu ūdens pudeli, tad tu noteikti atradīsi labu stikla pudeli arī savām vajadzībām.


Ieskaties interneta veikala ŪDENS PUDELE sadaļā Stikla pudeles, ja vēlies iegādāties tādu arī sev.

17 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page