top of page
  • lanaradcenko

Liellopu gaļa – veselīgākais variants


Tuvojoties vasarai, tuvojas arī grilēšanas sezona un šašlika cepšana. Vislabākais variants, ko izvēlēties, ir liellopu gaļa. Tā ir garda, to iespējams pagatavot visdažādākajos veidos, turklāt liellopu gaļā ir daudz nozīmīgas uzturvielas, kas šo produktu padara par ļoti veselīgu.


Šajā rakstā īsumā par iemesliem, kāpēc liellopu gaļa ir veselīga.


1. Liellopu gaļa nodrošina ķermeni ar lielu L-karnitīna avotu. Tā ir aminoskābe, kas efektīvi palīdz zaudēt svaru un uzlabot vispārējo veselību.


2. Liellopu gaļa nodrošina organismu ar galveno antioksidantu – glutationu. Glutations ir antioksidants, kas palīdz organismam ražot enerģiju – dod spēku un izturību fiziskajās aktivitātēs, kā arī paātrina.


3. Liellopu gaļā ir daudz olbaltumvielu, kas palīdz uzlabot muskuļu efektivitāti un uzaudzēt muskuļu masu. Tāpēc liellopu gaļa ir neaizstājams produkts sportistiem un fitnesa entuziastiem.


4. Liellopu gaļa ir ārkārtīgi bagāta ar minerālvielām. Tas ir īpaši svarīgi, jo minerālvielas piedalās vielmaiņā, organisma aizsargreakcijās, kaulaudu un zobu veidošanā u.c. dzīvības norisēs.


5. Liellopu gaļā ir daudz dzelzs un, kā zināms, dzelzs ir ļoti svarīgs organisma darbībā. Dzelzs trūkums organismā (pazemināts hemoglobīns, feritīns) var būt iemesls dažādiem nepatīkamiem simptomiem - enerģijas zudumam, piemēram.


6. Tāpat liellopu gaļā ir daudz cilvēka ķermenim noderīgi vitamīni. Tie iekļauj B6, B12, cinks, dzelzs, fosfors utt.


Sportistiem, kas meklē lielisku olbaltumvielu avotu saviem sporta treniņiem ar vēlmi iegūt lielāku enerģijas sparu, liellopu gaļa ir īstā izvēle. Liellopu gaļa nodrošina ar visiem cilvēka organismam nepieciešamajiem un galvenajiem vitamīniem un uzturvielām. Protams, ir arī citi produkti un ēdieni ar šīm uzturvielām, tomēr liellopu gaļā to ir daudz un visas vienu viet.


Liellopu gaļu pat iespējams pasūtīt līdz pat mājām. Kā jau viss – arī gaļas piegāde ir pieejama no interneta. Uzņēmums Gaļas Piegāde Jums nodrošina ātras piegādes ar gardu, un kvalitatīvu liellopu gaļu, kā arī plašu citu produktu klāstu – desām, vistas gaļu, žāvējumiem utt.





5 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page