top of page
  • lanaradcenko

SPA atpūta diviem ārpus Rīgas

Updated: Dec 29, 2019


Kvalitatīvi pavadīts laiks kopā ar savu mīļoto cilvēku ir ļoti svarīgs. Bieži vien ikdienas steigā par to aizmirstam un aizbildināmies ar to, ka nav taču pietiekami daudz brīva laika. Tomēr laiku atpūtai vērts atbrīvot vienmēr. Kādu dienu izrauties no darbiem un atbrīvot vismaz vienu dienu vai varbūt pat nedēļas nogali, lai baudītu kopīgu atpūtu tālu prom no lielpilsētas steigas kādā SPA viesnīcā.


SPA procedūras ir paredzētas, lai ļautos pilnvērtīgai atpūtai, ko spēj gūt gan ķermenis, gan prāts. Tāpēc esam izvēlējušies 3 lieliskas vietas, kas pārsteigs ne vien ar augstvērtīgu apkalpošanu un procedūrām, bet arī skaistām apkārtnēm un mierpilnām sajūtām.


Brauciens uz kādu SPA viesnīcu ir lielisks veids, kā pavadīt kopā laiku un vienlaikus arī atpūsties. Tā ir arī skaista un romantiska dāvana, ko uzdāvināt savai otrajai pusītei vai arī pārim. Par vairāk piedāvājumiem par romantisku atpūtu diviem, meklē FromMe.lv rakstā. Savukārt, ja vēlies uzzināt vairāk par dažādiem SPA piedāvājumiem citviet Latvijā, meklē iedvesmu rakstā SPA atpūta Latvijas reģionos.


Taču turpmāk lasi par 3 lieliskām SPA vietām ārpus Rīgas un izvēlies sev piemērotāko, un brauc izbaudīt!


Usma SPA Hotel atpūta pie ezera

Usma SPA Hotel viesi to ir iecienījuši lieliskās lokācijas dēļ – viesnīca atrodas pie mierpilnā un skaistā Usmas ezera. Usmas ezers gan ziemā, gan vasarā pārsteidz ar mierpilnu apkārtni, priecīgiem viesnīcas viesiem un personālu. Brīnišķīgā lokācija sniedz patiesu prieku, kas patiešām ir jūtams – kā gan nebūt laimīgam, kad esi atpūties, ieradies mierpilnā un skaistā vietā?


Īpašas SPA procedūras


Usmas SPA viesnīca ir labākā vieta, kur būt ar savu mīļoto cilvēku un dalīt relaksējošu atpūtu kopā. Neskaitot daudzus lielisku SPA piedāvājumus, dienas SPA un atsevišķas kūres visai ģimenei, ir arī atsevišķi piedāvājumi pārim.


Īpašie piedāvājumi romantiskai atpūtai pārim ir romantiska nakts pelde baseinā ar šampanieti un romantisku noformējumu. Vēl viens lielisks piedāvājums, ko vēl var paspēt izbaudīt šogad, ir romantiskā kūre pāriem. Tajā ietilpst nakšņošana numuriņā, SPA apmeklējums 4 stundu garumā, šampanietis un augļu plate, relaksējoša masāža pārim, kā arī gardas vakariņas viesnīcas restorānā.


Vēl viens universālāks SPA piedāvājums pārim ar iekļautu nakšņošanu numuriņā ir ideālās SPA brīvdienas pāriem. Tajā iekļautas 2 SPA procedūras pēc izvēles no sekojošām procedūrām – mitrinoša sejas masāža 20 min; anti–age sejas masāža 20 min; lavandas SPA pīlings 20 min; zīda SPA pīlings 20 min vai muguras masāža 30 min. Iekļautas arī brokastis un rīta pelde. Pāri Usmas SPA Hotel ir īpaši gaidīti, kā redzams jau arī īpašajos piedāvājumos.


Firmas ēdiens no Usmas ezera


Usmas SPA Hotel ir zināms arī ar gardo ēdienu, ko gatavo restorāna šefpavārs. Ēdienkartē ir dažādi gardi gaļas, zivju un arī veģetārie ēdieni katrai gaumei. Bārā iespējams nobaudīt tējas, kafijas un dažādus kokteiļus. Restorāns ir izsmalcināts un tā interjers ir vienlaikus mājīgs un nepiespiests. Šī ir lieliski piemērota vieta romantiskām vakariņām divatā un nesteidzīgām sarunām.


Restorāns darbojas visu gadu un piedāvā sezonai atbilstošu ēdienkarti. Ēdieni, kas paliek nemainīgi, ir restorāna firmas ēdieni – Cepta Usmas ezera zutis ar zaļajiem salātiem un Usmas ezera zivju zupa ar zuti. Šie ēdieni ir iekļauti restorāna vasaras ēdienkartes pašā augšā. Vieta lepojas ar savu skaisto un bagātīgo ezeru, un to, ko tas spēj dot.


Apciemojot Usma SPA Hotel, atpūta noteikti būs izdevusies – gan relaksējošas procedūras, gan gardas maltītes, gan kvalitatīva kopā būšana.


Jonathan SPA Estate atpūta skaistajā Amatciemā


Atpūta Jonathan SPA ir lieliski piemērota pārim, kas vēlas relaksēties un labi pavadīt laiku mierā. Tā ir pirmā ārpus pilsētas 5 zvaigžņu viesnīca – moderni un ērti iekārtota viesnīca skaistā un gleznainā vietā – Amatciemā, kas ir netālu no Cēsīm. Numuriņu balkoni paver skatu uz ezeru un apkārt esošā daba rada pilnīga miera sajūtu.


Izsmalcinātas SPA procedūras


Jonathan SPA Estate piedāvā plašu SPA procedūru izvēli, kas ir īpaši izmeklēta un piemērota atpūtai un atveseļošanai. Iespējams nodoties dienas SPA apmeklējumam, izpeldēties baseinā, kurš ir bez hlora. Pieejama arī somu sauna ar zemu mitrumu un augstu temperatūru, turku pirts ar patīkamu klimatu, kā arī āra džakuzi ar skatu uz ezeru.


Katru dienu pieejama arī Šungīta istaba – kas ir jauns virziens organisma atjaunošanai un ārstēšanai. Uz šo brīdi Šungīta (Shungite) minerālakmens ir pats spēcīgākais minerāls uz zemes, kurš satur dzīvo enerģiju. Šis minerāls ne tikai ārstē kādu konkrētu orgānu, bet dod papildus dzīvo enerģiju visam cilvēka organismam.


Papildus tam iespējams izbaudīt dažādas masāžas – klasiskās, relaksējošās, šokolādes, karsto akmeņu, sporta, topošajām māmiņām, pēdu, bērniem, champi, abjanga, marma chikitsa, shirodhara+abjanga, turku, marokāņu un citas. Jonathan SPA Estate pieejamās masāžas ir piemērotas katram viesim ar jebkādām vēlmēm – gan enerģijai, gan relaksācijai, gan tonizēšanai.


Arī īpašie SPA piedāvājumi ir pieejami. Piemēram, Wild SPA: Šokolādes un piparmētras SPA rituāls paredzēts laimes hormona veicināšanai, ķermeņa un prāta tonizēšanai, kā arī ādas atjaunošanai un barošanai. Savukārt citrona un timiāna SPA rituāls paredzēts gara un prāta apskaidrībai, ķermeņa svaigumam un vitalitātei, kā arī ādas atjaunošanai un mitrināšanai. Pāriem kopīgi piedāvāts izbaudīt pirts rituālu “Wild Jonathan” – atgūt spēkus un enerģiju, baudot pirts rituālu ar dažādām pirts slotiņām, skubēšanu, peldi dīķī, zāļu tēju baudīšanu un vieglu medus masāžu.


Viens no labākajiem restorāniem Latvijā 2019


Jonathan SPA viesnīcā darbojas restorāns, kas ticis iekļauts labāko restorānu sarakstā 2019, iegūstot godpilno piekto vietu. Tajā iespējams nobaudīt šefpavāra gardos ēdienus, kas gatavoti eiropiešu virtuves gaumē. Restorāns piedāvā baudīt neaizmirstami garšīgu virtuvi no labākajiem produktiem, sadarbojoties ar vietējām zemnieku saimniecībām.


Baudīt romantiskas vakariņas ar mīļoto cilvēku pēc burvīgām SPA procedūrām varētu būt patiesi neaizmirstami. Beidzot būt prom no pilsētas un atpūsties mierīgā vietā laukos.


Aizmirsti par ikdienas rūpēm lauku mājās ‘’Lantus’’


Iekoptā lauku sētas ainava Bērzaines pagastā, ēkas, interjers rada noskaņu par latvisku vidi. Lantus ir vieta, kur atbraukt un sajusties kā bērnībā – patvērumā no pilsētas trokšņa, pilnīgā gatavībā sākt mierpilnu atpūtu un būt tuvu dabai. Viesiem tiek piedāvāts atpūsties mājīgās istabiņās, kurās savienots senatnīgais ar moderno harmoniskā saskaņā. Lauku mājas lepojas ar goda zīmi "Latviskais mantojums". Papildus tam, protams, var izbaudīt dažādas SPA procedūras.


Lauku SPA procedūras


Lauku sēta ir lieliski piemērota vieta ķermeņa un gara attīrīšanai un spēcināšanai, baudot dažādas SPA procedūras, pirtnieka pērienu un peldi piemājas dīķī. Skaistuma kūrē, ko iespējams iegūt Lantus lauku SPA, ietilpst dažādas SPA procedūras jebkura viesa gaumei – pirtnieka/pirtnieces pēriens, karstā medus masāža, visa ķermeņa pīlings, ķermeņa ietīšana tonizējošās jūras aļģēs.


Īpašais piedāvājums divām personām iekļauj medus un lauku piena vannu, kas padarīs ādu samtaini maigu. Pārim tiek piedāvāts kopā baudīt arī sāls vannu, kas izvadīs no ķermeņa toksīnus. Četriem cilvēkiem vienlaikus, savukārt, tiek piedāvāta karstā baļļa ar ēteriskajām eļļām, kas harmonizē un relaksē ķermeni.


Tāpat ir pieejamas dažādas masāžas – gan klasiskās, gan relaksējošās, visam ķermenim. Sejas dekoltē procedūra un kāju masāža arī tiek piedāvātas. Īpaši romantisks piedāvājums pārim ir romantiskas brīvdienas laukos. Tajā ietilpst romantiskas vakariņas kamīna istabā sveču gaismā, karstā ūdens baļļa, baudot nakts dzestrumu un klausoties lauku klusumā, nakšņošana lauku mājas LUX istabā, kā arī brokastis ar rīta kafiju un svaigu lauku pienu.


Garda un sātīga lauku maltīte


Lauku māja "Lantus" lepojas ar gardām un sātīgām maltītēm katrai gaumei. Daļa produktu tiek sagādāti no vietējām zemnieku saimniecībām. Izvēle nav pārlieku liela, taču šī ir lieliska iespēja ļauties, lai par tevi parūpējas kāds cits. Pusdienās un vakariņās ietilpst pamatēdiens, deserts, zāļu tēja/aromātiska kafija.


Lai arī kuru vietu tu izvēlētos, kvalitatīva atpūta ārpus pilsētas ir garantēta. Šīs 3 vietas ir patiesi baudāmas, ar skaistu apkārtni, īpaši izmeklētām SPA procedūrām un gardiem ēdieniem. Lai izdodas atpūsties!

240 views1 comment

Recent Posts

See All
bottom of page